GLS 2018

  • Home
  • Globalni rad i izazov korupcije

Globalni rad i izazov korupcije

Globalni rad i izazov korupcije

Veliki izazov u Hrvatskoj je pitanje korupcije. Stoga će biti organizirano predavanje na tu temu, «Globalni rad i izazov korupcije» (Global Work and the Challenge of Corruption)29.5.2017. u 19:00 u SC-u.

O ovoj temi govoriti će gost iz SAD-a, dr. Albert M. Erisman, predvač poslovne etike, poslovanja i tehnologije na poslovnoj školi Sveučilišta Seattle Pacific, suosnivač i glavni urednik časopisa Ethix (ethix.org), te autor knjige „Slučajno menadžer“. 


Slučajno menadžerPromocija knjige „Slučajno menadžer“

29.5.2017. u 20:00 
Recenzenti  knjige za hrvatsko tržište su istaknuti poslovni ljudi i gospodarstvenici, stoga su organizatori odlučili prirediti panel diskusiju sa nekima od njih. Tako će svoja razmišljanja sa nazočnima podijeliti Kristijan Cinotti (vlasnik MAZARS Cinotti), Ivan Topčić (vlasnik Tim Kabel i najbolji poduzetnik u Republici Hrvatskoj u 2014. godini), Alis Marić (blog „Čitaj knjigu“) te doc. dr. sc. Katica Knezović (predstojnica katedre za sociologiju i filozofiju pri Učiteljskom fakultetu).

Više o knjizi "Slučajno menadžer"

Dr. Erisman će u utorak 30.5. održati gosujuće predavanje i na Veleučilištu VERN.


Predavanje, kao i promocija knjige, su besplatna, a onima koji žele više saznati o integritetu te karakternim i duhovnim vrijednostima biti će ponuđena i dodatna radionica početkom lipnja. Više informacija mogu se pronaći na facebook i web stranicama organizatora.


Toplo preporučujemo studentima, mladima, ali i svim zainteresiranima da svojim dolaskom obogate svoje znanje i sudjeluju u izgradnji boljeg društva.

Ulaz je slobodan.


Povezano: Kako biti uspješan a ne izgubiti dušu? 17.5. u 19:00

Partner

Banka

 

"Bogat nije onaj tko puno ima, već onaj tko puno daje" E.F.

Donacije partner-u umanjuju osnovicu za porez do 2% od ukupnog prihoda ostvarenog u prethodnoj kalendarskoj godini, ta pogodnost vrijedi za pravne i fizičke osobe. (2 Kor. 9,7)