fbpx

GLS 2020

GLS 2020 najava

13.-14.11.2020.

Vrijeme je za novo online iskustvo! PRIJAVE su otvorene! GLS 2020. u Hrvatskoj je spreman za vas.

Prisustvujte Globalnom liderskom samitu 13. i 14. studenog u udobnosti svog doma i na bilo kojem uređaju! Na raspolaganju su vam jednodnevni i dvodnevni program, a prisustvovanje je ove godine omogućeno potpuno VIRTUALNO!

Detaljne informacije o ovogodišnje Summitu pročitajte na gls.hr.


PRIJAVE


Nećemo tako brzo zaboraviti 2020. godinu. Strukture naših tvrtki, udruga, škola i zajednica okrenule se naglavačke. Naši obiteljski i osobni životi umnogome su se promijenili. Hrvatska je u petom mjesecu Covida-19, a kraj se još ne nazire.

Pa ipak, i u svim ovim izazovima dobri lideri nastoje biti inovativni i nadahnjivati druge na nevjerojatne načine. Prije više godina GLS-ov predavač Jim Collins govorio je o tome kako vrsni lideri, paradoksalno, predstavljaju spoj osobne poniznosti i žarke želje za uspjehom. Tijekom epidemija virusa Covid-19 svjedočili smo sjajnim primjerima liderstva. Mnoge organizacije bile su vrlo inovativne u naporima da ostvare svoju misiju, unatoč svim poteškoćama.

Covid-19 nam otkriva da je liderstvo bitno, i to više nego ikada. Netko - najčešće netko tko nema službenu titulu lidera u organizaciji - donijet će nove ideje i omogućiti cijeloj organizaciji da napreduje i služi. Odnosno, ako to nitko ne učini, svi će trpjeti.

Udruga Partner vam i dalje želi služiti u ovim danima. Planiramo kako da vam u studenome, neovisno o aktualnoj situaciji u Hrvatskoj, donesemo izvrsne sadržaje s GLS-a 2020. GLS je najveće lidersko iskustvo koje je danas dostupno svijetu. GLS služi osobama u svim sferama utjecaja, i već devet godina oprema i ohrabruje na tisuće lidera u Hrvatskoj.

Svakako pratite udrugu Partner na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, gdje možete doznavati novosti u GLS-u 2020. u Hrvatskoj. Želite li primati naš newsletter, pišite nam na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Liderstvo jest utjecaj. Svi mi utječemo na druge. Partner i GLS postoje s ciljem da bi pokrenule pokret koji će transformirati kulturu liderstva u Hrvatskoj, kako bi javni život i poslovanje u Hrvatskoj bili dostojni ljepote njezine zemlje i dostojanstva njezinog naroda.

Veselimo se vašem sudjelovanju na GLS-u 2020. u Hrvatskoj, gdje ćete biti nadahnuti i osposobljeni da nastavite obavljati svoj važni posao.

Nolan Sharp
GLS Hrvatska


Govornici

Pogledajte tko su govornici na ovogodišnjem GLS-u


GLS 2019 predavanja

EKSKLUZIVNA PONUDA - kupite USB sa GLS 2019 predavanjima po cijeni od 250 kn (redovna cijena je 350 kn).

Uz kupnju Timskog izdanja (USB) na GLS-u primit ćete i besplatno digitalno timsko izdanje (dostupnost ovisi o državi).

Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Materijale vezane uz GLS 2019 možete naći u Linkedin grupi ipartner.hr

 

Partner

Banka

 

"Bogat nije onaj tko puno ima, već onaj tko puno daje" E.F.

Donacije partner-u umanjuju osnovicu za porez do 2% od ukupnog prihoda ostvarenog u prethodnoj kalendarskoj godini, ta pogodnost vrijedi za pravne i fizičke osobe. (2 Kor. 9,7)