fbpx

GLS 2023

GLS 2023

Globalni liderski summit (GLS22) je vrhunski liderski događaj koji ove godine donosi dvodnevno pokretačko iskustvo učenja, novih ideja, svježih pogleda i nadahnjujućih priča iz usta vodećih stručnjaka iz brojnih profesionalnih područja.  Održat će se 10.-11. studenog 2023. u Zagrebu (Mozaik Event Centar, Slavonska 6). GLS-u je moguće prisustvovati fizički (ulaznica M) ili online (ulaznica S). Zabilježite već sada datum i prijavite se!

Čekaju vas bogata predavanja utjecajnih i nadahnjujućih svjetskih lidera, na kojima ćete moći učiti od raznolikih predavača koji će vam iznositi svoju mudrost i praktične poglede kako bi vam pomogli u vašem liderskom razvoju.

Detaljne informacije o ovogodišnje GLS-u pročitajte na gls.hr.


Posjetite naš web dućan:

GLS NOW22   GLS NOW21i22 GLS NOW23

 

 

 

 


Svakako pratite udrugu Partner na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, gdje možete doznavati novosti u GLS-u 2023. u Hrvatskoj. Želite li primati naš newsletter, pišite nam na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Liderstvo jest utjecaj. Svi mi utječemo na druge. Partner i GLS postoje s ciljem da bi pokrenule pokret koji će transformirati kulturu liderstva u Hrvatskoj, kako bi javni život i poslovanje u Hrvatskoj bili dostojni ljepote njezine zemlje i dostojanstva njezinog naroda.

Veselimo se vašem sudjelovanju na GLS-u 2022. u Hrvatskoj, gdje ćete biti nadahnuti i osposobljeni da nastavite obavljati svoj važni posao.


Zanimljive članke i materijale sa prijašnjih GLSova možete naći u Linkedin grupi ipartner.hr

 

 

Udruga Fokus

Banka

 

"Bogat nije onaj tko puno ima, već onaj tko puno daje" E.F.

Donacije Udruzi Fokus umanjuju osnovicu za porez do 2% od ukupnog prihoda ostvarenog u prethodnoj kalendarskoj godini, ta pogodnost vrijedi za pravne i fizičke osobe. (2 Kor. 9,7)