fbpx

TRENING PROGRAM ZA RAZVOJ I OBUKU LIDERA

Dragi lideri i liderice

riječima nije moguće opisati koliko smo mi u EQUIPu sretni što možemo biti dio vašeg liderskog razvoja. Razvoj liderstva nije “događaj” već “proces”.

Smatramo da se za velikog lidera ne možete pripremiti u jednom danu. EQUIP trening program odražava moje četrdesetogodišnje iskustvo vođenja i educiranja lidera.

Pozivamo vas da se odlučite na proučavanje liderstva. Budite dio ovoga procesa. Učite ga. Živite ga. Prenesite ga drugima…

Dr. John C. Maxwell, EQUIP tim

 

Sljedeći EQUIP modul održat će se od 21.10.2017. u Zagrebu.

EQUIP: Više od uspjeha 1.4.2017.

GDJE: Hotel Antunović****, Zagrebačka avenija 100, Zagreb
KADA: Subota, 1.4., 9:00-16:30
TKO: S nama su i naši EQUIP treneri George Clinton i Kerry Huffman, SAD.
KOME: svi koji su zainteresirani da započnu malu grupu s novim materijalom, svi koji su već započeli male grupe, svi koji sudjeluju u grupama
 
EQUIP je izdao novi materijal 
„Više od uspjeha“ i Hrvatska je prva zemlja svijeta koja ga je prevela i predstavila. Htjeli bi pozvati sve vas, GLS sudionike i bivše EQUIP polaznike da nam se pridružite u subotu 1.4.2017. i čujete o čemu se radi.Ova subota je zamišljena kao trening dan za sve zainteresirane da započnu ili već jesu započeli male grupe s novim materijalom. Prilika čuti od drugih, naučiti neke nove ideje za facilitaciju te kako najbolje koristiti ovaj novi materijal. I naravno vidjete draga lica!
Teme novoga materijala su: Stav, Osobni rast, Integritet, Prioriteti, Radna etika, Međuljudski odnosi i dr.
 
NOVA POSEBNA, 50% manja CIJENA* DO 15.3.:
Vlasnici poduzeća, menadžeri: 150kn
Svi zaposleni u profitnom i neprofitnom sektoru: 100kn
Studenti: 25kn
Cijena uključuje radne materijale, ručak i kavu. Za sve prijave i uplate do 15.3. vrijede gore navedene cijene, poslije 100kn skuplje.
*Imamo nekoliko stipendija za sve kojima je financijska situacija trenutno teža a jako bi željeli prisustvovati ovom treningu. Trebate nam samo poslati kratki mail i nekoliko rečenica o sebi s naslovom stipendija. Stipendije vrijede za one koji se prvi jave do isteka.
 
Uplate na IBAN: HR2023600001101470997
Adresa: Partner, S. Vojnovića 42, Zagreb,
Svrha: EQUIP

 
Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Radujemo se skorom susretu!
 
Vaš partner EQUIP tim

  • 1
  • 2
Demo Image

FOTOGALERIJA

EQUIP II: 2. MODUL: 3.-4.10-2014. Foto: Saša Ćetković

Demo Image

FOTOGALERIJA

EQUIP II: 3. MODUL: 17.-18.04-2015. Foto: Saša Ćetković

Partner

Banka

 

"Bogat nije onaj tko puno ima, već onaj tko puno daje" E.F.

Donacije partner-u umanjuju osnovicu za porez do 2% od ukupnog prihoda ostvarenog u prethodnoj kalendarskoj godini, ta pogodnost vrijedi za pravne i fizičke osobe. (2 Kor. 9,7)